2005
I dag søndag 25.9.2005 arrangerte Tomine Vassbotn og Eivind Græsdal "Jakobrittet "
Det var 9 born frå 3 - 6 år,og 7 frå 7 - 10 år. Dei starta ved postkassene i krysset og sykla bort til leikeplassen og dei eldste bort i enden av Jakobvn., der dei sprang opp i skogen og skulle løyse ein rebus. Når alle hadde komt i mål var det saft og premier og diplomer til alle borna og foreldra fekk kaffe. Det var ikkje så store rittet,men borna storkoste seg og tok det alvorlig nok, dei vart slitne og tørste etter turen. Tomine og Eivind hadde laga innbydelse, startnummer og flotte diplomar, heilt uten hjelp frå foreldra. Malin Riise og Hege Løken hjelpte til på postane.
 
   
Alperittet Sykkel 2005
Laurdag 3.9 arrangerte vi på nytt Alperittet Sykkel.Nok ein gong var vi heldige med været,og det var god oppslutning om rittet.Det vart 92 voksne og 65-70 barn som deltok.
Den som hadde raskaste tida var Frode Kolstad og Bård Olav Karlstrøm, begge med tida 01:27:52. Raskaste frå Stranda Sykkelklubb var Øyvind Slørdahl med tida 01:33:46,hakk i hæl kom Eirik Helsem på 01:33:49 og Paul Ivar Pedersen på 01:33:58.Vi hadde nokre småskader,men heldigvis ikkje noko alvorlig. Her er nokre bilete frå Jakobvegen,Hevsdalsvegen og Lundevegen av hhv Ann Chatrin Vassbotn,T.Bratli og Svein Lunde
En video frå Alperittet Sykkel ligger her. Det passer helst for bredbånd og tek litt tid    

Frode Kolstad og Bård Olav Karlstrøm raskaste syklistane på laurdag, begge med tida 01:27:52


Birkebeinerrittet 2005
Endelig var vi ferdige med "Birken" for i år. Vi hadde sol og fint vær og omtrent vindstille,so forholda låg til rette for eit bra ritt. Vi reiste 10 stykker og kom tilbake med 4 merker,1 braut p.g.a. tekniske problemer og 5 som gjennomførte i god stil.Vi hadde ett par stykker som punkterte,ellers så gikk det uten uhell for vår del. Det var en del det ikkje gikk så godt med,ei av dei fikk til alt overmål hjelp av Tove Lersveen,som kom 20 sekund for seint til å rekke merket.Litt surt.

Her er gjengen samla ved Øvergaard i Lillehammer

Ingvar Ola viser stolt fram birkenbeviset for i år

Stemningsrapport frå målområdet på birken

Roger med sitt første birkenbevis
   
Årets birkebeinerritt 20.aug
Det ser ut til att Stranda Sykkelklubb stiller med 10 mann på birkebeinerrittet.Vi overnatter som vanleg på Øvergaard i Lillehammer.Mest sannsynlig reiser vi med personbiler, og vi vil komme tilbake med meir info til dei det gjeld.

Laurdag 2.juli
Årets sykkelklubbtur til Liasætra. Vi var 24 stykker med stort og smått.Vi hadde veldig bra grillvær.Det er litt synd att ikkje fleire tek denne flotte turen som passer for alle. Vi starter frå Esso og tek det heilt rolig framover. På Engeset(saga) tek vi en liten rast,før vi fortsetter videre fram på Liasætra.

Start frå Esso
Her er vi komt fram til Engeset og får snart en pause Venter på att grillen skal bli skikkelig varm,og det blei den!!
Enkelte koser seg glugg i hel
Grilling i full gang
To naboer på grilltur
En liten videosnutt her
Nibberittet 11.06.2005
Vi frykta att været skulle bli skikkelig dårlig,og att det kom til å bli ekstra hardt p.g.a. blaute grusvegar. Når rittet starta skein det opp og vi fekk flotte forhold heile vegen. Det var litt ekstra sugande siste 1,5 km, men ellers bra.
Som vi ser så var det en del snø på toppen og temmelig høge brøytekanter

Her er en liten videosnutt frå Nibberittet

Tirsdag 07.06.05 Treningsturen i dag gikk på deler av Alperittløypa. Vi sykla opp fjellet,til engeset,over brua,enkelte snudde ned igjen ved Dvergsdal og andre sykla heilt fram og ned igjen. En liten videosnutt her
Tirsdag 24.5.05 På treningsturen i dag hadde vi ett godt oppmøte. Vi var 9 stykker, og turen gikk opp fjellet,ned Kjølen,fram på Engeset,fram til Dvergsdal og ned igjen til Esso. Fin tur(vel hard for meg..tv)
I dag tirsdag 3.5 var det igjen klart for en treningstur. Det gikk til Herdalen i dag også. Og en ny medlem dukka opp. Det er berre å møte opp for alle som har lyst
Tirsdag 26.4 var den fyrste dagen med fellestrening frå Esso. Vi var 7 - 8 stykker som møtte opp. Oppfordrer flest mogleg til å møte opp tirsdagane frå Esso klokka 1800.
 
Stranda Sykkelklubb (eller var det Kjølås-feltet som) var godt representert i Kjeringi open 16.april.
Hermann og Paul Ivar Pedersen,Karl K. Røyrhus,Jorunn Vigdal,Geir Verpeide og Tore Loe.
Geir vannn si klasse med Paul Ivar hakk i hel,og KK på en 7. plass. Tore Loe vann si klasse.Jorunn Vigdal kom på en 5.plass

 

 

alle foto:sportsdirektør Heltne

 

 

Sykkelklubben har kjøpt en racersykkel hos G-Sport,Stranda.Denne er tenkt til utlån for medlemane i sykkelklubben. Den som låner den får ha den i 3 dager eller mindre. Den som ønsker å låne denne sykkelen,må ta kontakt med Arve'n på G-Sport.Les meir