Moro uansett sykkeltype

Siden sykkelen ble oppfunnet på 1800-tallet har den vært gjennom mange forandringer. Den har gitt oss moro, latter, alvor, sport, et arbeidsverktøy og fremkomstmiddel. De første utgavene var fantastiske innovasjoner.

Sykler som aldri før

Veddemål i sykkelsporten er populært. Hos Unibet TV Norge kan du spille på atskillige sykler. Mange løp med kjente og ukjente aktører. Moro og spenning når syklisten din bringer hjem gullet. Spilling hos Unibet er engasjerende, spennende og artig. Sykkellivet starter med trehjulssykkelen som 2-3 åring. Første oppdagelser med sykkelen, særlig med et lite lasteplan bak på trehjulssykkelen bringer frem smilet. Turene til sandkassa husker kanskje alle?

Hvordan startet det hele?

Ulike sykkelmodeller ble laget etter oppfinnelsen. Velocipeden, eller Veltepetter, skapte mange reaksjoner og nysgjerrighet. Hver uke gjennom sommeren er det demonstrasjoner med Veltepetter på Folkemuseet på Bygdøy.

I 1885 laget de den første kjede-sykkelen. I sykkelens historie har det blitt mange ulike sykler. Noen er bysykkelen, barnesykkel med støttehjul, balansesykkel, mountain bike, treningssykkel, race-sykkel, bmx, sparkesykkel, politi- og militær-sykler og mange flere. Balansesykkel er uten pedaler, og det samme gjelder for sparkesykkel.

Sykkelen i verden

Det er mer enn 1 milliard sykler i verden. Sykkelen blir brukt som rekreasjon, transportmiddel for sendebud, og som utleie i byer for turister og andre. Putt inn penger i automaten og du kan ferdes rundt i byen på hurtig og effektiv måte. Enten det er sparkesykkel, eller bysykkel, er de populære alternativer ved by-besøk. Se og opplev deler av byer du ikke har tilgang til via bil.

Strandsykkel

Strand-sykling er populær sport, men og populært fremkomstmiddel på strender. I mange land er strand-sykkel utleid på strendene, og utrustet med større kurver foran på sykkelen. Dette gjør at du lett kan frakte alt med deg til stillere og mer private områder borte fra de store mengdene på stranden. Du kan ta en rundtur på de mange steinhellene som følger stranden, og bare nyte herlige sommerdager.

Sykkel for rekreasjon, sport, og veddemål skaper glede og engasjement.