Sykkelturer

Innledning

Det er så mye flott å gjøre når man har tid. En av de aller beste aktivitetene er sykling. Når du sykler opplever du flott ting sammen med noen eller alene. Sikkerhet er viktig når du sykler. Du må huske på at du kan sykle helt alene og at du kan sykle sammen med noen. Når du sykler må du bruke hodet, som betyr at du må bruke hjelm. Det er veldig lett for noen å bli påkjørt med sykkel. Selv om du ikke sykler på veien kan du bli påkjørt av bil, som for eksempel han som kjørte snøscooter og ble påkjørt mens han kjørte den.

Sikkerhet er det aller viktigste med alt det man gjør om dagen. Skal du sykle må du tenke på hvor du skal og hva du må passe deg for når du er der ute og på den turen. Denne artikkelen handler om hvordan det er å være på tur. Når du er på tur må du planlegge turen først. Bruk gjerne litt tid på å finne ut hvor du skal og hvordan du vil gjøre det. Er du på en annen tur kan det være greit å bruke tid på denne også. På denne måten vil du kunne samle sammen alle løse tråder eller andre konsepter.

Strandsykling

Strandsykling har blitt veldig populært. Du kan ta med deg sykkelen og sykle på sand eller på steinete strand. Det viktigste med slike turer er at du har en god sykkel med gode dekk som kan ta litt tak. Hva som skjer er selvfølgelig opp til deg. Du kan sykle fort og du kan sykle sakte. Hvem som sykler og hvordan du sykler kommer nok litt an på deg og hva du foretrekker.

Kledning

Det er mye fint vi kan ha på oss når vi sykler. Sykkelbukse er vel det mest vanlige de fleste bruker uansett hva de bruker ellers. Så lenge du har sykkel er det mange som liker å gå med sykkelbukse. Når det er sagt er det også mange som liker å ta på seg bukse. Ellers er det populært å barbere bena sine. Mange tror at de kan sykle litt fortere om de gjør det, mens andre tror at det kan hjelpe med at de får bedre legger. At bena med andre ord ser penere ut. Dette var noe som startet blant proffgutta fordi de fikk mye massasje og at det kunne gå betennelse i hårrøttene.

Turer

Når du er på tur er det viktig å planlegge turen. Du må planlegge en fin tur. Når du skal sykle på stranden kan det være greit å få en oversikt over hva slags type strand det er. Er det en sandstrand eller er det en steinete strand. I Norge er det ofte også slik at du får begge deler. Ser vi på Hvaler er det veldig mange fine øyer med strenger som er perfekt for sykling. Den største utfordringen her er at strendene ikke er så lange og at du kanskje må klatre litt før du finner neste strand. Sammenligner du dette med Danmark eller et annet sted, vil du i Danmark møte på veldig lange strenger som gir deg muligheten til å sykle så langt som bare det uten at dette skaper noen problemer for deg eller din sykkel. Planlegg din første tur i dag.